Nieuws

  

Resultaat 1 - 10 (van 117)

 • Voor de echte Formule1 fan! Bekijk details

  4 juli 2023

  Sportfotograaf Frits van Eldik komt naar Zevenaar. Hij neemt je mee in zijn jarenlange carrière als sportfotograaf. Met behulp van fantastische beelden en anekdotes brengt hij de racesport in beeld, zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

 • Duik in een boek tijdens Zomerlezen Bekijk details

  14 juni 2023

  Of je nu van romans of thrillers houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe een hoofdstuk: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen – dát is het Zomerlezengevoel. Kunstwerk! de Bibliotheek staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. Dus kom dus naar de bieb om dat heerlijke zomerse gevoel te krijgen.

 • Informatie over energie in eenvoudige taal Bekijk details

  24 november 2022

  Wil jij meer weten over de overheid regelingen over de gas en stroom prijzen? Stichting Lezen en Schrijven geeft hier informatie over in eenvoudige taal, zodat dit toegankelijk is voor iedereen.

 • Sinterklaas komt voorlezen in de bieb! Bekijk details

  7 november 2022

  Op diverse dagen komt Sinterklaas hoogstpersoonlijk met zijn pieten voorlezen in Kunstwerk! de Bibliotheek. Sinterklaas is dol op voorlezen en neemt dit jaar ook zijn grote spannende boek weer mee. Wil je horen wat daar in staat? Schuif gezellig aan…

 • Frauderen, zo werkt het! Bekijk details

  18 oktober 2022

  Vanaf maandag 17 oktober start de nieuwe publiekscampagne Frauderen, Zo werkt het!. Met uitingen via radio, online en diverse sociale kanalen wordt getracht zoveel mogelijk mensen te bereiken. Om de impact van de campagne verder te vergroten wordt ook de inzet van jullie kanalen gevraagd.

 • Oekraïense boeken Bekijk details

  5 oktober 2022

  Sinds kort heeft Kunstwerk! een aantal Oekraïense boeken in de collectie. Dit zijn volwassen romans en jeugdboeken. De boeken zijn te vinden in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar.

 • De zomer is dé tijd om te lezen Bekijk details

  7 juni 2022

  Welk boek pak jij deze zomer? Kom in de maanden juni tot en met augustus tijdens Zomerlezen naar Kunstwerk!. Ben je nog geen lid? Sluit een speciaal actieabonnement af en lees 3 maanden gratis!

 • Infopunt Corona GGD Bekijk details

  28 februari 2022

  Er is online veel informatie beschikbaar over het coronavirus. Maar soms wil je graag antwoord op een specifieke vraag over corona, vaccinceren of boosteren. Vanaf heden staan medewerkers van de GGD voor je klaar in de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar bij een informatiepunt om je te helpen. Deze service is gratis.

 • Peutervoorlezen Bekijk details

  2 februari 2022

  Peuters kunnen elke vrijdagochtend van 10.30 – 11.00 uur naar een verhaaltje komen luisteren en samen liedjes zingen en muziek maken: het is altijd een feestje. Ouders en opa's en oma's zijn ook van harte welkom. De activiteit is helemaal gericht op de peuterleeftijd.

 • Voorlezen met de voorleeshond in Zevenaar Bekijk details

  24 januari 2022

  Voorlezen kan voor sommige kinderen erg spannend zijn, maar hiervoor hebben we iets leuks! Alle kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen elke dinsdagmiddag een verhaal voorlezen aan voorleeshond Serah in de bieb in Zevenaar.

Paginanavigatie