Basisonderwijs

De Bibliotheek op school

Plezier in lezen zorgt voor meer lezen waardoor kinderen beter zijn in taal. Met de Bibliotheek op School (dBos) gaan we een intensieve, structurele samenwerking aan, op het gebied van leesbevordering en/of digitale geletterdheid. Een onderwijsspecialist komt regelmatig langs op school om een bibliotheek op school in te richten en up-to-date te houden.

 

Meer informatie

Activiteiten Lab12

In ons eigen Lab12 kunnen kinderen experimenteren met robots en andere digitale middelen. Spelenderwijs leren ze meer over programmeren en de digitale wereld. Intussen verbeteren ze andere vaardigheden zoals taal en rekenen. Onder professionele begeleiding ontdekken de kinderen in kleine groepjes de nieuwste technische snufjes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@liemerskunstwerk.nl

 

Ontdek al het speelgoed

Educatief aanbod

Kunstwerk! de Bibliotheek heeft voor het basisonderwijs divers educatief aanbod. Zo bieden we diverse vertelplaten en vertelkisten aan. Daarnaast kunnen we kijken naar de mogelijkheden van landelijke activiteiten zoals de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek.

Bekijk al het educatieve aanbod

Voor leerkrachten

Inspiratiedag leerkrachten
Één keer per schooljaar organiseren we een inspiratie-avond voor leerkrachten van de verschillende scholen in de Liemers.

Cursus Open Boek
Cursus Open Boek is een landelijk erkende opleiding tot lees coördinator in het basisonderwijs. 

Meer informatie

Tips voor professionals

Wij geven graag een aantal handige websites voor docenten op
het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

 

Meer informatie